lauantai 12. syyskuuta 2015

Baby Shower kakku




Tämän Baby Shower kakun tein viime viikonloppuna. Tämä olikin minulle ensimmäinen laatuaan. Kenkiä olen toki tehnyt ennenkin, mutta tämä rusetin teko oli ihan uusi juttu. Rusettia minulta pyydettiin jo kesällä nimiäiskakkuun, mutta aika ei antanut silloin myöten, joten jätin sen silloin tekemättä. Nyt vois sitten innostua tekemään vaikka joka kakkuun rusetin. Täytteenä tässä kakussa on vadelma-daim täyte. Tässä vielä ohje kakkuun.

Baby Shower kakku

Pohja 4 munan sokerikakku pohja. Vuoan halkaisija 20cm.

Täyte:
2 dl kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
4 tl vaniljasokeria (maun mukaan voi lisätä myös tavallista sokeria.)
2 isoa (á 56 g) Daim-patukka
100 g suomalaisia vadelmia


Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja sokeri. Rouhi Daim-patukka ja lisää täytteeseen.  Levitä kostutetun pohjan päälle ja upota siihen vadelmia.

 
Kakun päällinen on pinkkiä sokerimassaa (250g) ja valkoista kaulintamassaa (250g) sekoitettuna.
 
Koristeet valmistin pitkin viikkoa aina iltaisin (öisin) kun sain lapset nukkumaan.
  
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti