sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen Mangojuustokakku

 Hyvää Pääsiäistä kaikille! 
 Pääsiäiseen kuuluu keltainen juustokakku ja tälläkin kertaa se oli mangojuustokakku. Hyvää oli, se kuului monesta suusta. :) Reunasta tuli vähän hassu kun käytin leivinpaperia myös vuoan reunoilla, mutta sepä ei haitannu kun vain omalle porukalle tämän tein.



 Tässä vielä ohje kakkuun:

Mangojuustokakku

Pohja: 
170g täytekaurakeksejä
50g voita

Murskaa keksit. Sulata voi mikrossa. Sekoita keskenään ja painele tasaiseksi irtopohjavuoan pohjalle halk. 22cm. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Mangotäyte:
2dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g mangorahkaa
120g mangososetta (piltti)
3 liivatelehteä
2rkl vaaleaa mehua
1/4 dl sokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma. Sekoita tuorejuusto, rahka, sokeri ja mangosose keskenään. Lämmitä mehu kiehuvaksi mikrossa. Sekoita mehuun liivate. Kaada liivatteet mangotuorejuustoseoksen joukkoon ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Lisää joukkoon kermavaahto. Kaada vuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia. 

Mangokiille:
3 purkkia mangososetta (piltti)
3 liivatelehteä.
2rkl appelsiinimehua 

Koristeluun sulatettua maitosuklaata ja valkosuklaata ja pieniä suklaamunia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti