sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Valkosuklaa-kuningatarjuustokakku


Tämä juustokakku oli tarjolla kuun alussa poikani synttäreillä. (Vähän myöhässä päivitykset kun ei edelleenkään ole oma kone kunnossa.) Tätä kakkua ei oikeen ehtinyt ennakkoon miettiä vaan piti tehdä niistä aineista mitä kaapissa sattui olemaan. Elikkä tein pohjan gluteenittomista kekseistä ja margariinista. Eka täytekerros on valkosuklaata ja toinen valmista kuningatar rahkaa. Koristelujakaan en ehtinyt valmiiksi miettiä vaan laitoin kakun päälle mitä kaapista löytyi.

tässä vielä ohje kakkuun:

Pohja:
 Gluteenitonta keksiä noin 140g
laktoositon margariini noin 50g

Valkosuklaatäyte:
140g valkosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
2dl vispikermaa

Kuningatartäyte:
2dl vispikermaa
200g Kuningatar rahkaa (valio)
2 liivatelehteä
2rkl sekamehua

Kakku tehty halk.20cm irtopohjavuokaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti