150 g digestivekeksejä
1 prk (125 g) hedelmäsosetta
Smoothie-täyte:
7 liivatelehteä
500 g mansikoita
3 banaania
1 prk (165 ml) kookoskermaa
1/2 dl Sokeria
1 tl kardemummaa
½ dl appelsiinimehua
Pinnalle:
2 kiiviä
viipaloituja persikoita
Vuoraa halkaisijaltaan 20 cm:n kokoisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Sivele reunoille öljyä – näin kakku irtoaa siistimmin. Tai leikkaa leivinpaperista lisäreinat vuoan reunoille.
Hienonna digestivet tehosekoittimella. Sekoita keksimurskan joukkoon hedelmäsose. Painele seos vuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Jos käytät pakastemansikoita, anna mansikoiden sulaa, valuttaa ei tarvitse. Soseuta mansikat ja banaanit blenderillä tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon kookoskerma, SteviaSokeri ja kardemumma.
Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi. Sulata joukkoon liotetut liivatteet. Sekoita liivatemehu sekaisin muiden ainesten kanssa.
Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa noin kolme tuntia. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.
Kuori kiivit ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi. Asettele kakun päälle yhdessä persikkaviipaleiden kanssa.
Ai että määki ehtisin tuommosen tehä, ku koristelu on noin simppeli! :) T: Naapurin Akka
VastaaPoistaJoo kannattaa ihmeessä tehä. On helppo ja hyvä.
VastaaPoista